Generar presència de marca a través del rètols d'interior

Luan
28 maig, 2020

Els rètols d’interior són un recurs ideal per emplenar una determinada zona de presència de marca, estigui o no encarada al públic final.

La presència de marca en zones de l’empresa que no tenen un fi purament comercial, com poden ser oficines o magatzems, en ocasions queda en segon pla.

La realitat ens indica que tot i no ser zones habitualment transitades per clients o consumidors finals, si que ho estan per persones relacionades amb l’empresa, ja siguin proveïdors, treballadors o col·laboradors, per exemple. 

Per tant, és bo i, fins i tot, necessari que hi hagi un element d’identitat de marca que expressi els valors i personalitat de la mateixa.

Perquè el missatge i la forma en com es transmet sigui el que la marca requereix, cal tenir en compte diversos aspectes de la naturalesa del rètol, com són els materials que el conformen, el tamany, els colors o si és lluminós, entre altres. 

A Instalux escoltem els seus objectius i l’assessorem per trobar la combinació que li permeti gaudir del rètol interior adequat per a cada zona i ocasió, deixant que la seva marca s’expressi com es mereix.

Expliqui’ns el seu cas!

back to top
arrow-down
× Com puc ajudar-te?